Нова водоводна линија на улицата „Боро Џони“

Нова водоводна линија на улицата „Боро Џони“

1527
0
АКЦИЈА

Екипи на одделението „Водовод и канализација“ при ЈПКД  „Комуналец“, периодов извршуваат работни активности за поставување на нова водоводна линија на улицата „Боро Џони“. Оваа водоводна линија треба да ги задоволи потребите на вода за обновениот стар театар. Активностите се во завршна фаза.