Неделна акција

Неделна акција

430
0
АКЦИЈА

ЈПКД Комуналец продолжува со неделните акции за подобрувањена животната средина, денес екипа започна со чистење од треви, коров и други растенија на најгорниот дел на каналот кој води кон улица Крушевска република. Ваквото чистење продолжува и во наредните денови се до крајот на каналот т.е до мостот на ул Климент Охридски. Воедно за да се подобри и изгледот и хигиената во градот мобилни екипи вршеа остранување на непријавени губришта од гранки низ улиците и околу котењерите. Работиме со сите раположливи ресурси да го подобриме изгледот на нашата општина за да добиеме чиста животна средина.