Машинско чистење на улиците позади трговскиот центар Глобал

Машинско чистење на улиците позади трговскиот центар Глобал

1673
0
АКЦИЈА

Во склоп на секојдневните активности Нжна потегот од трговскиот центар Глобал кон улицата 4-ти јули, екипи од секторот механизација при ЈПКД Комуналец се на терен и вршат машинско чистење на овој дел од градот.