Кроење на дрвореди на улица Ленинова

Кроење на дрвореди на улица Ленинова

1671
0
АКЦИЈА

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денес продолжи со кроење на дрворедите низ Струмица. Акцијата се одвива низ  улица  ,, Ленинова,, во еден правец од раскрницата кај поранешен Комуналец, до Хотел Централ. Поради присуство на механизација со која се отстрануват сечените гранки  се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, на истиот потег ќе биде затворена за сообракај во еден правец.