Исчистен просторот покрај коритото на реката Тркајна

Исчистен просторот покрај коритото на реката Тркајна

1764
0
АКЦИЈА

Денес, 27.07.2017 година, четврток, екипа од јавното претпријатие за комунална хигиена “Комуналец” беше на терен со дел од секторот за механизација, изврши чистење на просторот покрај коритото на реката Тркајна.