Исчистен отпадот позади градаските гробишта

Исчистен отпадот позади градаските гробишта

1657
0
АКЦИЈА

Денес, 18.0.2017 година на терен беа вработени од секторот Механизација и извршија отсранување на отпадот на просторот позади градските гробишта, на патот кон населено место Баница.