Исчистена дива депонија

Исчистена дива депонија

1449
0
АКЦИЈА

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец по молба од сопственици на објекти околу позади старата зграда на Политекс денес рачно и со механизација ја исчисти дивата депонија која се наога во тој дел од градот. Работиме на тоа бројот на ваквите депонии кои остават грда слика да се намалат но сепак потребно е и граѓаните да бидат совесни и да не го истураат својот шут и отпад , туку да се јават во Комуналец и истиот ќе биде подигнат во најскоро време, известуваат одговорните од  Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец.