Известување

Известување

1086
0
АКЦИЈА

Следејќи ги најновите препораки на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот согласно препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство ЈПКД „ Комуналец „ Струмица  ги известува сите граѓани дека од Сабота 28 Март  сите пазари за прехрамбени и земјоделски производи на отворено, вклучително и Кванташки пазар  се затварат за работа. Се молат сите граѓани да ги следат наредбите на владата и да го почитуваат полицискиот час.