Известување

Известување

1157
0
АКЦИЈА

Следејќи ги најновите препораки на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот согласно препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство е затворен ,,ГТЦ Глобал,,. ЈПКД ,,Комуналец,,- Струмица ги известува сите граѓани дека сите штандови за продажба на прехрамбени и земјоделски производи се префрлени на отворениот пазар ,,Чешел,, каде што сите граѓани ќе можат да ги набават потребните прехрамбени и земјоделски производи. Сепак апелираме до сите граѓани да се однесуват одговорно, да излегуват од дома само по потреба, да се одржува лична хигиена, да избегнуват правење на гужви со што ке дадат допринос во превенцијата од ширење на корона вирусот.