Известување

Известување

1221
0
АКЦИЈА

ЈПКД „ Комуналец „ Струмица ги известува сите корисници да не вршат уплата на своите сметки преку Еуростандард Банка бидејки банката е затворена и истите сметки нема да бидат одобрени.
Корисниците своите сметки можат да ги плаќат преку останатите банки како и во во 4-те наплатни центри на ЈПКД ,,Комуналец,, кои се наоѓаат во
Поранешната зграда на ЈПКД „ Комуналец „
Наплатен центар на старата чаршија
Наплатен Центар до Св. Петнаесет Тивериополски маченици
Наплатен Центар наспроти Техничкото училиште „Никола Карев„
Наплатниот Центар до Новата Управна зграда на ЈПКД „Комуналец „ на транзитниот пат спрема с. Просениково
како и онлине на адресата https://ekomunalec.24×7.mk/