Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во Добрејци и Просениково

Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во Добрејци и Просениково

1607
0
АКЦИЈА

Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ продолжува со акцијата на делење на канти за отпадоци за индивидуалните домаќинства. Ги известуваме граѓаните на населените места Добрејци и Просениково дека денес 06.08 и утре 07.08 акцијата ке се изврши кај нив.