Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во населено место Градско Балдовци

Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во населено место Градско Балдовци

1721
0
АКЦИЈА

Во склоп на еколошката кампања “Еко Фронт“ во организација на Општина Струмица  и Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“, продолжуваат со акцијата на делење на канти за отпадоци за индивидуалните домаќинства. Ги известуваме граѓаните на населено место Градско Балдовци дека денес 09.08  акцијата ке се изврши кај нив.