Известување: Прекин на водоснабдувањето во населба Струма

Известување: Прекин на водоснабдувањето во населба Струма

1682
0
АКЦИЈА

На ден 13.06.2018 (среда) поради дефект на водоводната мрежа, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населба Струма,  од 09:00часот до 11:00часот, односно до завршување со превземените активности.