Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Охридска“ и “Димитар Цветинов“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Охридска“ и “Димитар Цветинов“

1440
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Охридска“ и “Димитар Цветинов“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 07,30 часот наутро до 12 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.