Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1346
0
АКЦИЈА

Поради санација на водоводна мрежа, во интервал од 09:00 часот до 12:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата “Крушевска Република од бр.60 до бр.80 . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.