ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдување во населено место Банско

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдување во населено место Банско

1420
0
АКЦИЈА

Поради реконструкција на водоводна мрежа, утре, петок (13 септември), од 06:00 часот до сабота (14 септември), до 06:00 часот, без вода за пиење ќе бидат жителите од населеното место Банско. Ви благодариме на разбирањето.