Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1631
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 07:30 часот до 12:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците “Мито Хаџивасилев Јасмин”, “Младинска“од број 31 до број 39 и дел од булевар “Гоце Делчев“ . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.