Известување: Прекин на водоснабдување

Известување: Прекин на водоснабдување

2063
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Бетовенова“, “Бошко Буха“, “Братство“ “Пљачковица“ и дел од улицата “Славчо Стојменски”  дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 13 часот попладне  до отстранување на дефектот. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.