Известување: Прекин на водоснабдување

Известување: Прекин на водоснабдување

1639
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Бетовенова“, “Бошко Буха“, дел од улицата “Славчо Стојменски” и населените места Просениково и Добрејци дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 7 часот наутро до 14 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.