Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “8-ми Март”

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “8-ми Март”

1507
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 08:30 часот до 12:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата “8-ми Март” . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.