Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Вардарска” и “Дунавска”

Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Вардарска” и “Дунавска”

1462
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 09:00 часот до 10:00 часот без водоснабдување ке останат улицата “Вардарска” и дел од улицата “Дунавска”. Работна единица од секторот “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.