Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Мајка Тереза и “Моша Пијаде“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Мајка Тереза и “Моша Пијаде“

1442
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Моша Пијаде“ и “Мајка Тереза“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 09 часот наутро до 14 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување надефектот.