Здружение Рефлексија своето седмо видео за Е-отпадот

Здружение Рефлексија своето седмо видео за Е-отпадот

1677
0
АКЦИЈА

Проследете го седмото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за е-отпадот од електрични и електронски уреди и штетните последици кои произлегуваат од негово несоодветно депонирање.


Ова е седмо од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

7. Е-Отпад – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

Проследете го седмото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за е-отпадот од електрични и електронски уреди и штетните последици кои произлегуваат од негово несоодветно депонирање. Ова е седмо од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.Доколку сакате да се ослободите од непотребните електрични и електронски уреди во вашиот дом, слободно може да се обратите до:- Њу-Флеш – 075 4216 60 – ЈПКД Комуналец, Струмица – 034 346 341

Gepostet von Рефлексија (Reflection) Strumica am Mittwoch, 26. September 2018

Доколку сакате да се ослободите од непотребните електрични и електронски уреди во вашиот дом, слободно може да се обратите до:

– Њу-Флеш – 075 4216 60
– ЈПКД Комуналец, Струмица – 034 346 341