Завршува акцијата за кроење на дрворедите низ  улица  ,, Ленинова ,,

Завршува акцијата за кроење на дрворедите низ  улица  ,, Ленинова ,,

1107
0
АКЦИЈА

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ дека во Недела 19 Јануари ја завршуват акцијата за кроење на дрворедите низ  улица  ,, Ленинова,,  Ќе се работи на потегот  од  Хотел Централ до Општински Суд Струмица. Поради присуство на механизација со која се отстрануват сечените гранки  се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, на истиот потег ќе биде затворена за сообракај во еден правец.