Заврши проект – кампањата “ШТЕДИ ВОДА, КАЖИ НИ КАКО?“

Заврши проект – кампањата “ШТЕДИ ВОДА, КАЖИ НИ КАКО?“

3736
0
АКЦИЈА

Почитувани,Ви благодариме за несебичното учество во проект кампањата”Штеди вода-Кажи ни како?”.Идеата ни беше да ги инспирираме на учениците за значењето и штедeњето на водата како и подигнување на културата на хигенските навики.А Вие драги родители да ве анимираме да се забавувате со лајкување и постирање на статусите од вашите најмили.Го објавуваме класот што има најмногу допаѓања и истиот ќе биде првонаграден.За останатите кој што беа доста блиску до првонаградениот односно вторниот и третиот пласиран следува изненадување од ЈПКД”Комуналец”.Победник е IV-В ”Видое Подгорец”