Есенско кроење на дрвореди

Есенско кроење на дрвореди

1376
0
АКЦИЈА

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денеска продолжија со  есенско кроење на дрворедите. Се работи на малиот градски парк на булевар Маршал Тито (наспроти Глобал), и со кроењето и отстранувањето на исушените гранки  се продолжува до фонтаната кај поштата од двете страни на булеварот. Уште еднаш се апелира до сите граѓани да ги отстранат своите  паркирани возила во тој дел од булеварот.