Дедо Мраз во посета на ЈПКД ,, Комуналец,,

Дедо Мраз во посета на ЈПКД ,, Комуналец,,

1578
0
АКЦИЈА

Денес Дедо Мраз го посети ЈПКД КОМУНАЛЕЦ и  сите вработени добија богати пакетчиња за своите деца. Со тоа      ,,ЈПКД  Комуналец ,, на сите свои вработени им заблагодарува за напорната работа во оваа година и им посакува убав помин на Новогодишно Божикните празници , со желба за убава Нова 2020 година во која им посакува се најубаво на професионален и личен план, се со цел за поуспешно работење, за сите Граѓани на Општина Струмица да добијат поквалитетни услуги, поубаво и попријатно место за живеење со помалку отпад а повеке чиста убава урбана средина за живеење.