Генерално чистење на населено место Сачево

Генерално чистење на населено место Сачево

1401
0
АКЦИЈА

Вработени во секторот комунална хигиена при ЈПКД Комуналец извршија чистење на сите улици во населено место Сачево. Беа исчистени просторот покрај асфалтот Извршено е генерално чистење, рачно и машински се метеа улиците  и се собра и подигна отпадот од јавните површини.  Акцијата продолжува и во текот на утрешниот ден.