Генерално чистење на населените места Вељуса и Просениково

Генерално чистење на населените места Вељуса и Просениково

1314
0
АКЦИЈА

Согласно годишниот план за генерално чистење на населените места на територија на општина Струмица за 2019 година, во склоп на еко кампањата “Еко Фронт“ Одделението „Комунална Хигиена„ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ изврши  акција во населените места Вељуса и Просениково. Извршено е генерално чистење, рачно и машински семетеа улиците  и се собра и подигна отпадот од јавните површини.