ВИДЕО : “Vis a Vis“ со првиот човек на ЈПКД “Комуналец“ –...

ВИДЕО : “Vis a Vis“ со првиот човек на ЈПКД “Комуналец“ – Зоран Горгиев

1811
0
АКЦИЈА

Во духот на транспарентното и отчетно работење на Општината и општинските јавни претпријатија, директорот на ЈПКД „Комуналец“, Зоран Горгиев, гостуваше во емисијата Vis a Vis на ТВ каналот Вис


Vis a Vis 04.07.19

Vis a Vis со првиот човек на ЈПКД Комуналец – Струмица Зоран Ѓеоргиев 04.07.19

Gepostet von TV Kanal VIS am Donnerstag, 4. Juli 2019