ВИДЕО: „Еко Фронт – Чиста да ни е“

ВИДЕО: „Еко Фронт – Чиста да ни е“

3566
0
АКЦИЈА

Голема благодарност до Епископ Стобиски г.Јаков и Александра Јанева за нивната поддршка за нашата кампања „Еко Фронт“. Апел до сите граѓани да се вклучат во акцијата, чија цел е заедно со подигање на еколошката свест да ја зачуваме здрава и чиста нашата општина.


Голема благодарност до Епископ Полјански г. Јаков и Александра Јанева за нивната подршка за нашата кампања „Еко Фронт“. Апел до сите граѓани да се вклучат во акцијата, чие цел е заедно со подигање на еколошкота свест да ја зачуваме здрава и чиста нашата општина.

Gepostet von Еко Фронт – ЧистаДаНиЕ am Dienstag, 21. Mai 2019