Велигденска честитка од ЈПКД „Комуналец“

Велигденска честитка од ЈПКД „Комуналец“

1720
0
АКЦИЈА

На сите христијански верници, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ им ги честита Велигденските празници со желби за здравје, радост, среќа и бериќет во секое семејство. Нека овој голем ден донесе духовен мир, светлина и љубов секому. Нека ни е честит и вековит празникот!

Христос воскресе. Навистина воскресе.


На сите христијански верници,Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ им ги честита Велигденските празници со желби за здравје, радост, среќа и бериќет во секое семејство. Нека овој голем ден донесе духовен мир, светлина и љубов секому. Нека ни е честит и вековит празникот!Христос воскресе. Навистина воскресе.

Gepostet von ЈПКД "Комуналец" Струмица am Donnerstag, 25. April 2019