Акција на Работната единица од Муртино при ЈПКД „ Комуналец„

Акција на Работната единица од Муртино при ЈПКД „ Комуналец„

1131
0
АКЦИЈА

Работната единица од Муртино при ЈПКД „ Комуналец„ изврши чистење на улиците низ населените места Муртино и Банско, чистење на локалната дива депонија од Банско према Габрово како и отстранување на тревите од двете по локалниот пат од раскрсницата кај .Робово до Банско и и од Муртино до Моноспитово