Последни вести

Реновирање на пешачките острови на улица Ленинова

Eкипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“  започнаа со хортикултурно реновирање на пешачките острови на улица Ленинова.  Се  започна со вадење...

Чистење на дива депонија на ул Бетовенова

  Деновиве несовесни граѓани кои гравитираат околу улица Бетовенова повторно го истурија својот шут и стар мебел покрај улицата на која живеат. Фотографиите и овој...

Комуналец - ПРОМО

Следете нё

0фановикако
0следбенициследете
0претплатницисе претплатите

Времето во моментот

Струмица
light rain
8.6 ° C
8.6 °
8.6 °
96%
0.9kmh
92%
саб
8 °
нед
7 °
пон
6 °
вто
8 °
сре
9 °

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Соопштенија

Реновирање на пешачките острови на улица Ленинова

Eкипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“  започнаа со хортикултурно реновирање на пешачките острови на улица Ленинова.  Се  започна со вадење...

Чистење на дива депонија на ул Бетовенова

  Деновиве несовесни граѓани кои гравитираат околу улица Бетовенова повторно го истурија својот шут и стар мебел покрај улицата на која живеат. Фотографиите и овој...

Чистење и одржување на јавна средина

Тековни проекти

Пазари

Пазари

Пазарите во општина  Струмица се на територијата на градот на локации кои овозжуваат лесен пристап за задоволување на потребите на граѓаните од сите делови...

Дистрибуција на вода

Дистрибуција на вода со одржување и реконструкција и доизградба на водоводниот...

Водоснабдувањето на градот Струмица пратставува еден современ водоснабдителниот систем кој е изграден и континуирано се гради, кој се проширува и постојано осовременува повеќе од...

Реализирани проекти

Уредување и одржување на паркови и зелени површини

Отворени Јавни набавки

Затворени јавни набавки