тагови Slide1

таг: slide1

Пазари

Пазарите во општина  Струмица се на територијата на градот на локации кои овозжуваат лесен пристап за задоволување на потребите на граѓаните од сите делови...

Успешно изгаснат пожарот помеѓу селата Баница и Водоча, на терен беше...

Попладнето на 12 јули околу 13 часот во близина на селото Водоча на планината Еленица,беше пријавен шумски пожар од поголеми размери. Според информациите од терен,...