Tековни активности на ул. “5ти Ноември”

Tековни активности на ул. “5ти Ноември”

1712
0
АКЦИЈА

Во склоп на секојдневните тековни активности вчера работници од секторот Комунална хигиена и механизација извршија детално чистење и одстранување на тревите на потегот на улица”5ти Ноември”, тековно се изврши машинско чистење и миење на улиците и булеварите во централното градско подрачје