Aкција за чистење на населено место Градско Бладовци

Aкција за чистење на населено место Градско Бладовци

1493
0
АКЦИЈА

Денес започна акцијата за гфенерално чистење на населените места. Акцијата започна од населено место Градско Бладовци.


ЈПКД „Комуналец“ апелира до граѓаните од населените места во кои се спроведува акцијата, доколку имаат отпад во своите домови да ја искористат оваа можност и да се јават на бројот 034 325 909 и веднаш уште истиот ден отпадот ќе биде подигнат.