ЈПКД “Комуналец“ ќе ја подржи организацијата на овогодинешниот карневал

ЈПКД “Комуналец“ ќе ја подржи организацијата на овогодинешниот карневал

2464
0
АКЦИЈА

Во тек е организацијата за овогодинешното издание на Струмичкиот Карневал. ЈПКД “Комуналец“ како и секоја година ги стави на располагање своите технички и човечки ресурси на одборот за организација на карневалот, за да се задржи континуиететот на квалитет на манифестацијата која е заштитен белег на градот.