Чистење на наносите од песок и кал

Чистење на наносите од песок и кал

957
0
АКЦИЈА

Екипи од Одделението “Комунална хигиена“ при ЈПКД „ Комуналец „ Струмица вчера и денес започнаа со чистење на наносите од песок и кал што се појавија по невремето низ неколку улици на Струмица. Се прави напор овие улици во најскоро можно време да се вратат во првобитната чиста  состојба, а исто така се планира и повторно чистење на каналите со што би се намалила штетата од некое ново невреме.