Чистење на локални депонии

Чистење на локални депонии

1448
0
АКЦИЈА

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец“ во соработка со Општина Струмица заврши со порамнување и отстранување на комуналниот отпад од локалните депонии кои се наоѓаат на влезот во Банско.  Акцијата за отстранување на дивите депонии продолжува и деновиве со чистење на околината на  с. Габрово.  Упатувамe уште еден апел до граѓаните да се јават во ЈПКД „Комуналец“ од каде што ќе дојдат на лице место и ќе го подигнат цврстиот отпад.