Чистење на дива депонија на ул. Антон Панов

Чистење на дива депонија на ул. Антон Панов

1691
0
АКЦИЈА

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец по пријава од сопственици на објекти на улицата  Антон Панов денес рачно и со механизација започна со чистење на дивата депонија која се наога во тој дел од градот. Секојдневно работиме на тоа бројот на ваквите депонии кои остават грда слика да се намалат. Укажуваме и апелираме граѓаните да бидат совесни и да не го истураат својот шут и отпад , туку да се јават во Комуналец и истиот ќе биде подигнат во најскоро време, со што би се спречило повторно обновувње на истите диви депонии.