Чистење на делот покрај танзитниот пат

Чистење на делот покрај танзитниот пат

2028
0
АКЦИЈА

Екипи на ЈПКД Комуналец извршија машинско и рачно чистење покрај транзитниот пат со цел да се зголеми прегледноста за движење на возилата. Акцијата се спроведува со користење на специјалните возила-метларки.