Чистење во населено место Вељуса

Чистење во населено место Вељуса

2651
0
АКЦИЈА

Вработени во секторот комунална хигиена при ЈПКД Комуналец извршија чистење на сите улици во населено место Вељуса. Беа исчистени просторот покрај асфалтот и беа остранети сите треви. Акцијата продолжува и во текот на утрешниот ден.