Хортикултурно оплеменет новиот кружен тек на пресекот на булеварот Гоце Делчев и...

Хортикултурно оплеменет новиот кружен тек на пресекот на булеварот Гоце Делчев и транзитниот пат

2231
0
АКЦИЈА

Секторот Градско Зеленило при ЈПКД Комуналец го реализираше проектот за хортикултурно решение на новиот кружен тек на пресекот на булеварот Гоце Делчев и транзитниот пат.