Утринско миење и чистење на улиците

Утринско миење и чистење на улиците

1643
0
АКЦИЈА

Во склоп на секојдневните тековни активности, како собирање и чистење на отпадот, секое утро екипи од ЈПКД Комуналец во соработка со противпожарната едниница од Струмица врши темелно миење на улиците и булеварите во центарот на градот.