Уредување на улица Климент Охридски

Уредување на улица Климент Охридски

1890
0
АКЦИЈА

Екипа од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денес ја уредуваше улицата Климент Охридски. Се отстрануваа отпадоците од поставувањето на  тротоари од страната на Општина Струмица, а се собираше и наталожената земја и кал по страните на улицата.Ова се со цел да се даде нов,почист изглед и на тој дел од градот.