Трговскиот центар Глобал отворен за продажба на земјоделски производи

Трговскиот центар Глобал отворен за продажба на земјоделски производи

1352
0
АКЦИЈА

Согласно со најновите препораки на Владата за намалување на заострените мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот и препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство, ЈПКД „Комуналец„ Струмица ги ивестува граѓаните дека од Среда 13 мај 2020 година зелениот пазар во трговскиот центар „ Глобал„ ке биде отворен со работно време од 10 до 18 часот.
-„ Делот каде што се продават земјоделските производи е комплетно исчистен и дезинфициран, но сепак продавачите како и потрошувачите се должни да ги почитуваат мерките на владата, да се однесуват одговорно, заштитувајки го прво сопственото здравје , па здравјето на лугето околу нив со што ке дадат придонес за борбата против корона вирусот„ – изјави Зоран Ѓоргиев директорот на ЈПКД ,, Комуналец „ Струмица