Темелно чистење и миење на улиците и булеварите

Темелно чистење и миење на улиците и булеварите

1751
0
АКЦИЈА

Во склоп на секојдневните активности, денес се изврши темелно чистење и миење на улиците “”4ти Јули”, “Братсво Единство”, “24ти Октомври”, “Ленинова” и булеварот “Маршал Титo”. На терен се екипи од секторот механизација во соработка со противпожарната единица од Струмица.