Тековно чистење на леблебиџиската улица

Тековно чистење на леблебиџиската улица

1878
0
АКЦИЈА

Денес 02.03.2018 година, петок, екипи од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ извршија тековно чистење и одржување на леблебиџиската улица.