Тековно чистење на атмосферските канализации

Тековно чистење на атмосферските канализации

2038
0
АКЦИЈА

По обилните врнежи кои викендот го зафатија регионот, во текот на оваа работна недела започна да се врши тековното и превентивно чистење на атмосферските канализации во централното градско подрачје.